Seminarul de Perfecționare vocațională SmartFIN@ISF

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești vă invită în data de 5 mai, ora 13:30 la Seminarul de Perfecționare vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.Invitați speciali la sesiunea din 5 mai sunt reprezentanți ai Autorității de Supraveghere Financiară și ai Institutului de Studii Financiare.UNSAR – http://unsar.ro/

Seminar Perfecționare vocațională SmartFIN@ISF la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești – 5 mai 2021 | INSTITUTUL DE STUDII FINANCIARE

Grupul MOL cauta absolventi de top pentru programul Growww 2021

Grupul MOL a deschis perioada de aplicații pentru următoarea ediție a programului de recrutare de tinere talente, Growww, care oferă proaspeților absolvenți o oportunitate unică de a-și începe cariera într-una dintre cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est.

În cadrul ediției Growww 2021, sunt disponibile 82 de posturi în domeniile ingineriei, afacerilor, IT, științelor sociale și naturale. Solicitanții care nu au mai mult de un an experiență profesională se pot înscrie până la data de 30 aprilie, pentru a se alătura companiei fie în România (în sediile MOL din Bucuresti sau Cluj), fie în sediul central din Budapesta sau în alte țări.

Detalii găsiți la adresa: https://molgroupcareers.info/en/students-and-graduates/growww-graduate-programme

Reducere taxă de studii și reducere taxă cămin – sem. II

Listele cu studenții care au depus dosare, cu mențiunea dosar complet sau dosar incomplet sunt afișate la avizierul Facultății de Litere și Științe.

Urmăriți calendarul activităților privind alte forme de sprijin material (reducere taxă de studii și reducere regie cămin) acordate studenților înmatriculați la cursurile cu frecvență – licență și master, semestrul al II-lea, an universitar 2020–2021.

Calendar activități – forme de sprijin material

Consiliul de Administrație, întrunit în ședința din 10.03.2021, a aprobat Calendarul activităților privind alte forme de sprijin material (reducere taxă de studii și reducere regie cămin) acordate studenților înmatriculați la cursurile cu frecvență – licență și master, semstrul al II-lea, an universitar 202–2021.

Mai multe detalii găsiți pe pagina: Studenți | Facultatea de Litere și Științe (upg-ploiesti.ro)

Menținerea activității on-line

ANUNT IMPORTANT | Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti (upg-ploiesti.ro)

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești hotărăște:

  • menținerea activității on-line atât pentru toate activitățile didactice, inclusiv examinările studenților (examene, proiecte, verificări), până la sfârșitul sesiunii din luna februarie,  21.02.2021.
  • plata taxelor de rezervare a camerei de cămin în procent de 50 % pe  lunile ianuarie și februarie conform Hotărârii Consiliul de Administrație al UPG Ploiești Nr. 46 din ședința din 25 noiembrie 2020: Art.6. Consiliul de Administrație a hotărât ca, începând cu 1 ianuarie 2021, studenții care se retrag din cămin, dar vor să-și păstreze locul, să achite în avans 2 luni 50 % din valoarea regiei de cămin. Taxele se vor plăti până la 20.01.2021 pentru luna ianuarie 2021, până la 8.02.2021 pentru luna februarie 2021.
  • Studenții care achită taxa de rezervare pe cele două luni până la 20.01.2021 vor plăti doar 40 % din valoarea regiei de cămin.