Home » Evenimente » Evenimente studentesti

Pe data de 13 februarie 2020 sunteți invitați să participați la prezentarea robotului realizat de membrii Clubului de Robotică al Colegiului Național Mihai Viteazul Ploiești. Acestia vor participa la Competiția Internațională First Tech Challenge.
Afișul manifestării îl găsiți aici.
Vă așteptăm cu drag!

 

Miercuri, 15 ianuarie 2020, ora 15.30, sala EIV9, Departamenul iTIMF organizează o întâlnire între angajatori și studenții de la specializarea Informatică. Ne vom întâlni cu:
1. Softlead, București – managing partner Alexandra Roata și echipa
2. Canary Tech, Ploiesti (parte a Compexin SA) – manager Iulian Anghelache și echipa
3. TMT Analysis, (London) sucursala Ploiești – CTO Lucian Gheorghe
4. ing. Daniel Istrate – trainer NLP
5. Liceul Tehnologic Elie Radu, Ploiești – director adjunct prof. Cristian Văsii


 

În data de 6 decembrie 2018, în intervalul 17:00-18:00, Departamenul iTIMF și Centrul de Cercetare CerTIMF organizează Hour of Code, ediția 2018, cu tema Using OpenSCAD for 3D Printing: the programmers’ solid 3D CAD Modeller.

Vă invităm să faceți parte dintr-o mișcare globală, care include peste 650 de milioane de evenimente organizate, de la lansarea din 2013.

Mai multe detalii aici.


 

Concursul studențesc de programare 3ITC, ediția 2018

Start eveniment – 13 noiembrie 2018sala E IV 9ora 17.30.
Programul competiției – aici 
Pagina concursului – https://timf.upg-ploiesti.ro/3ITC/

 

Workshop INTEL 8 NOIEMBRIE 2017

Tema: Deep Learning


 

Workshop – 20 mai 2017


 

Eveniment organizat de ITIMF în perioada 22-26 mai 2017 pentru elevii ploieșteni

În perioada 22 – 26 mai 2017, departamentul iTIMF va fi gazda elevilor din liceele ploieștene. Pentru aceștia se vor organiza prezentări ale programelor de studiu din domeniul Informatică și workshop-uri cu teme din Criptarea datelor.

Programul evenimentului este:
  • orele 10-11:30 – workshop cu titlul Criptarea datelor;
  • 11:30-12:30 – vizitarea departamentului, întâlniri cu studenții programelor de studii Informatică, licență și master.

Concursul studențesc de programare 3ITC, ediția 2016
Dragi studenți,
Vă invităm să vă înscrieți la Concursul studențesc de programare 3ITC, ediția 2016.
Start eveniment1 noiembrie 2016, sala E IV 9, ora 14.
Pagina concursului aici.
Mult succes tuturor!


Prezentare CISCO

Dl Bogdan Doinea, reprezentant al companiei Cisco (Cisco Technical Manager și Communications Specialist, certificat ca CCNP, CCNP Security, CCNA Security, Cisco ASA Specialist, Cisco IOS Security Specialist, Cisco Firewall Specialist, Cisco VPN Specialist, FCNSP, FCNSA, CCNA, CCAI) va susține joi, 21 mai 2015, ora 13:30, în Aula Universității, o prelegere despre viitorul internetului și viitorul arhitecturilor de rețea privite prin prisma tehnologiilor Cisco.

Prelegerea este destinată în principal studenților de la specializările Informatică și Informatică economică, dar sunt bineveniți și studenții de la alte specializări.


Prezentare OPTAROS

28 aprilie 2015, ora 15, in sala EIV9, dna Dita Vysloužilová (Delivery Manager Bucharest) a prezentat compania Optaros (www.optaros.com) si oportunitățile de carieră în cadrul firmei.

Mesajul reprezentaților companiei:

„Suntem o companie de origine americană, sediul central este în Boston și oferim servicii de consultanță către clienți foarte mari din Statele Unite și Europa, pentru a dezvolta aplicații complexe de e-commerce. De cele mai multe ori proiectele noastre au la bază trei platforme de e-commerce: Magento (PHP), Hybris (Java și Spring) și Demandware (JavaScript).

De-a lungul anului avem o serie de training-uri ce au la bază două dintre cele trei platforme menționate: Magento și Hybris, pentru ca ulterior să putem să avem colegi noi în cadrul echipelor tehnice. Training-rile au o structură asemănătoare: o lună de training-uri teoretice susținute de colegii mei și două luni în care au ocazia să pună în aplicare ceea ce au învățat în prima perioadă. Acest lucru se va face sub supravegherea unui mentor în cadrul unui proiect real. În funcție de evoluția studenților în cadrul programelor de training, ne dorim ca o mare parte dintre ei să poată rămână în cadrul companiei.

Mi-ar plăcea să putem să discutăm despre posibilitatea de a putea prezenta în cadrul Universității și în fata elevilor din ultimii ani de studii mai multe detalii despre compania noastră, direcția și viziunea noastră și de asemenea despre programele de training pe care le oferim. În acest fel, studenții din ultimii ani de facultate au ocazia sa fie la curent cu aceste informații și, în cazul în care își doresc să înceapă cariera în zona de aplicații de e-commerce, să poată aplica la training-urile noastre care vor începe în luna iulie.”


Vizita studenților la P&G Urlați

  • O parte din studenții de la Informatică anul II au participat miercuri, 22 aprilie 2015, la un workshop organizat la fabrica P&G din Urlați.
  • Feedback-ul primit a fost unul foarte bun, studenții fiind încântați de participarea la workshop, interacțiunea cu inginerii P&G și vizita în producție.

Workshop-ul “Informatica, o cariera de succes!” (ediția 2015)

  • Evenimentul are loc pe data de 6 aprilie 2015 la Colegiul Național Nichita Stănescu si pe 8 aprilie 2015 la Colegiul Spiru Haret, Ploiești.
  • Participanți: cadre didactice, studenți de la specializările Informatica și Master TAPI (UPG), elevi.

Concursul studențesc “3ITC Informatica, o cariera de succes!” (ediția 2014)


Curs festiv specializarea Informatică 2014


Workshop “Informatica, o cariera de succes!” 2014


Licență și dizertație 2013


Concursul studențesc „Cel mai bun programator” (ediția 2013)

  • 27 mai – 31 mai 2013
  • Site-ul concursului îl găsiți aici

Concursul studențesc “Cel mai bun Programator” (ediția 2012)

Pagină în curs de actualizare