Workshop științific studențesc ediția a-IV-a, 30 mai 2024

Din seria de manifestări „Informatica, o carieră de succes”, departamentul iTIMF organizează workshop-ul științific cu tema Tendințe ale cercetării informatice (TCI), împreună cu studenții programelor de studii din domeniu, și anume, programul de licență, Informatică, și cel de master, Tehnologii Avansate pentru Prelucrarea Informației.

Vor fi prezentate rezultatele activităților de cercetare desfășurate pe parcursul studiilor în cadrul sesiunii CercetareInfo+.

Sunt invitați să participe, inclusiv cu prezentări, studenți din cadrul întregii comunități academice din UPG.

Workshop-ul va avea loc în data de 30 mai 2024, începând cu ora 15,00, în sălile AP10 și HUB-UPG, Laboratorul Embeded System, Laboratorul Computer Science & Education din cadrul departamentului ITIMF.

Programul va fi disponibil la https://timf.upg-ploiesti.ro/TCI/.

Nou! În paralel se va desfășura o sesiune DemoInfo+ în care studenții din anii terminali își vor prezenta aplicațiile din cadrul proiectele de licență și disertație. Evenimentul se va finaliza cu masa rotundă InfoUPG+ în care vor fi discutate aspecte educaționale ale programelor de studii.

Pentru înscriere:

  • cu lucrări științifice la sesiunea CercetareInfo+ trimiteți mesaj cu titlul lucrării, autorii și un abstract de maxim 200 de cuvinte la adresa snicoara@upg-ploiesti.ro până pe data de 27 mai 2024.
  • cu aplicații la sesiunea DemoInfo+ trimiteți mesaj cu titlul aplicației, autorul și o descriere de maxim 200 de cuvinte la adresa zoran@unde.ro până pe data de 27 mai 2024.

Organizatori: Gabriela Moise, Monica Vlădoiu, Simona Nicoară, Zoran Constantinescu