Eveniment InfoUPG+: De ce master?

Din seria de manifestări „Informatica, o carieră de succes”, Departamentul iTIMF organizează evenimentul InfoUPG+: De ce master?, împreună cu studenții programelor de studii din domeniu, și anume programul de licență, Informatică, și cel de master, Tehnologii Avansate pentru Prelucrarea Informației (TAPI).

Sunt invitați să participe studenți și absolvenți din cadrul întregii comunități academice UPG, precum și cei care sunt interesați să devină membri ai acesteia.

Scopul principal al acestui eveniment este un dialog deschis și constructiv pe tema continuării studiilor de licență prin programe de masterat. De asemenea, vor avea loc discuții cu privire la alegerea celui mai potrivit masterat pentru fiecare student. Și nu în ultimul rând, vor fi prezentate elementele cheie și punctele forte ale masteratului în domeniul Informatică organizat de departament.

Evenimentul va avea loc în data de 30 martie 2023, începând cu 13,30, sala AP9.

Programul va fi flexibil pentru a permite atât profesorilor, cât și studenților să participe și la activitățile lor didactice curente. Participarea poate fi față-n-față, online sau ambele.

Link-ul de conectare este: https://meet.google.com/tio-wiby-dpx .

Organizatori: Monica Vlădoiu, Gabriela Moise, Simona Nicoară, Zoran Constantinescu