Program educațional ROSPIN Academy – nivelul 2

ROSPIN este un ONG pus la cale de câțiva tineri din industria ingineriei spațiale din România, cu scopul de a aduce acest domeniu mai aproape de studenții și tinerii români. ROSPIN are în momentul de față mai multe proiecte în desfășurare, cele principale fiind unul de dezvoltare a primului nanosatelit educațional din România și un program educațional intitulat ROSPIN Academy. 

ROSPIN Academy este un program axat pe inginerie spațială si are ca scop introducerea în subiect a studenților și tinerilor români cu interese în această zonă în vederea obținerii unui loc de muncă în industrie, atât la nivel local, cât și european. Academy este deja la a doua ediție, prima având loc în primăvara lui 2021 în fața a peste 100 de participanți, care au participat la 3 luni de cursuri livrate de profesioniști din domeniu. Ediția a doua este împărțită în 3 niveluri de dificultate.

Nivelul 2 va avea loc în perioada 15 martie – 19 aprilie 2022 și va acoperi design-ul unei misiuni spațiale și ingineria din spatele sateliților.

Mai multe detalii găsiți în această broșură și la link-urile următoare:

Aplicațiile se încheie la data de 4 martie 2022.