Morpheus Cup 2019, ediția a cincea

Competiția Morpheus Cup din acest an este împărțită în 2 părți:

  1. Premiul MORPHEUS (The MORPHEUS PRIZE) – studenții pot concura individual sau în echipă prin prezentarea unui proiect inovator sau a unei idei de start-up înainte de 1 aprilie 2019. Ei pot alege până la 3 categorii drintre următoarele: Inteligență Artificială, Internet of Things, Customer Experience, FinTech, HealthTech, E-commerce, HRtech, Virtual & Augmented Reality.

Primele 3 proiecte vor fi invitate să se prezinte în Luxemburg, în data de 22 mai 2019, în fața unui juriu internațional alcătuit din reprezentanți ai unor branduri de renume (vezi juriul 2018: www.morpheuscup.com/jury-2018/)

  1. Ziua MORPHEUS (The MORPHEUS DAY) – o competiție live care va avea loc la Luxemburg pe 22 mai 2019, la Centrul European de Convenții, unde studenții au posibilitatea de a concura în echipe mici (2-4 studenți) și de a participa la mai multe provocări, precum și de a întâlni potențiali angajatori și a se confrunta cu omologii lor europeni. Categoriile din 2019 includ: Tehnologie și TIC, Afaceri, Marketing, DeepTech & Inginerie, Industrii Creative.